Visma I Raet HRM & Payroll software

Visma | Raet biedt volledig geïntegreerde cloudoplossingen voor Human Resource Management (hrm) en salarisverwerking. Administratieve taken die voorheen door de afdeling Human Resources (hr) werden uitgevoerd, kunnen met behulp van onze cloudsoftware door medewerkers en managers zelf worden geregeld.

Terugkerende taken, zoals het bijhouden van verlofkaarten, het registreren van verzuim en het onderhouden van persoonsgegevens, kunnen zonder tussenkomst van de hr-afdeling worden afgehandeld. De verantwoordelijkheid voor correcte gegevens ligt hierdoor bij de bron: de medewerker en/of manager. Zo krijgt de afdeling hr meer ruimte voor andere taken, zoals advies, beleid en werkelijke aandacht voor de medewerkers binnen jouw organisatie. Met Visma | Raet software werk je daardoor slimmer, niet harder.

Naast software biedt Visma | Raet uitgebreide HRM-services, die variëren van payroll outsourcing, ondersteuning bij het in gebruik nemen van onze software, tot interim services en trainingen.

Ons doel is om jouw organisatie zoveel mogelijk te begeleiden in het realiseren van een vlekkeloze salaris- en personeelsadministratie. Een optimale afstemming op jouw praktijksituatie en een persoonlijke aanpak vormen de uitgangspunten voor onze dienstverlening. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste kennis en kunde.

Visma I Raet HRM & Payroll software

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.