ADP Oplossingen

ADP iHCM
ADP iHCM is een hoogwaardige end-to-end Human Capital cloudoplossing, waarmee u alle HR-systemen en processen integreert binnen één applicatie, gekenmerkt door een grote focus op Talentmanagement. Doordat ESS en MSS (Employee & Manager Self Service) in alle processen zijn geïntegreerd, beschikken medewerkers over een innovatief platform om zelf de controle te houden en hun betrokkenheid bij uw organisatie te vergroten. ADP iHCM brengt alle belangrijke onderdelen van HR- en salarisadministratie, Talentmanagement, Verlof & Verzuim en HR ken- en stuurgetallen samen in één oplossing. Met ADP iHCM stelt HR zichzelf en alle andere betrokkenen in staat om talent te managen gedurende de gehele levenscyclus. Ongeacht waar zij zich bevinden en ongeacht het moment van de dag. De basis wordt gevormd door strategische informatie om te analyseren, vergelijken en voorspellen. Globalisering, nieuwe businessmodellen, innovatieve ICT-toepassingen en social media vragen om nieuwe inzichten voor HR. Daarnaast zijn de explosie van beschikbare data en de nadruk op productiviteit, efficiency en betrokkenheid aspecten die invloed hebben op de wijze waarop HR uw bedrijfsstrategie moet ondersteunen. Wilt u HCM benaderen als strategisch middel om uw organisatie vorm te geven? ADP iHCM biedt u hiervoor de benodigde kennis, middelen en inzichten.

ADP Workforce
ADP Workforce is een integraal, high-end e-HRM-systeem voor moderne HR-afdelingen, dat alle HR-(deel)processen samenbrengt en efficiënt ondersteunt. Met dit systeem voor gefundeerd HR-beleid kunt u personeelsgegevens beheren en uw payroll op een efficiënte en betrouwbare manier aansturen. Een pragmatische oplossing, waarmee leidinggevenden en medewerkers snel zelf aan de slag kunnen. ADP Workforce is specifiek voor grotere organisaties ontwikkeld voor de Nederlandse markt op basis van best practices. De oplossing is volledig af te stemmen op de processen en workflows binnen uw organisatie. Een standaard zeer complete, webbased (SAAS-)oplossing, naar wens uit te breiden met diverse modules. Mét de voordelen van een geïntegreerd systeem om documenten te beheren. ADP Workforce stelt HR- en lijnmanagers in staat zich toe te leggen op waar het écht om draait: het werven en vasthouden van medewerkers en focus op strategische en tactische HR. Met ADP Workforce kiest u voor een zeer complete en betrouwbare oplossing voor online HR-management. Een veelheid aan functionaliteit ondersteunt HR- en aanverwante (deel)processen en helpt sturing te geven aan HR-beleid. Daarmee draagt HR als échte business partner bij aan het realiseren van uw bedrijfs- of organisatiedoelen.

ADP Perman
ADP Perman is een geïntegreerde online oplossing, waarmee u direct aan de slag kunt en op de wensen van uw onderneming is toe te snijden. Een efficiënte salarisadministratie en personeelsadministratie liggen daarmee voor uw HR-medewerkers en salarisadministrateurs binnen handbereik. DP Perman staat u terzijde bij een veelheid aan relevante workflows en processen, waaronder in-, door- en uitstroom, overuren en verlof en verzuim. Deze processen worden administratief en operationeel volledig ondersteund. Handig daarbij is de signaleringsfunctie, die u kunt koppelen aan belangrijke momenten binnen processen. Zo mist u geen belangrijke data zoals een jubileum of verjaardag en u voldoet ook aan belangrijke wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld de Wet Verbetering Poortwachter.

ADP Integratiemodule Payroll & ERP
ADP heeft een integratiemodule ontwikkeld waarmee u zich verzekert van een échte specialistische payrolloplossing, terwijl u uw bestaande ERP-systeem zoals SAP, Oracle (PeopleSoft), SuccessFactors en Workday kunt blijven gebruiken voor andere processen. En ook op uw HR-systeem sluit onze oplossing voor salarisadministratie perfect aan. Desgewenst kunt u natuurlijk ook kiezen voor een multifunctionele HR-oplossing van ADP. De salarisadministratie vraagt veel gespeciali­seerde kennis, onderhoud en tijd van uw medewerkers. Frequente wijzigingen in de wet- en regelgeving worden niet automatisch opgeleverd of doorgevoerd in uw ERP-systeem. Dit is een risico voor uw compliance en leidt bovendien tot onvoldoende inzicht in de Total Cost of Ownership. De verborgen kosten kunnen flink oplopen. Bij ADP houden we onze systemen up-to-date voor u. Als klant van ADP maakt u gebruik van onze uitstekend beveiligde en up-to-date systemen, onze actuele kennis van wet- en regelgeving en de toegewijde service van onze NIRPA-gecertificeerde salarisspecialisten. Zij ondersteunen u met deskundig advies en helpen u met al uw vragen over uw payroll. U kunt natuurlijk ook de salarisadministratie volledig aan ADP uitbesteden. De verantwoording en risico's liggen dan ook bij ons. Als klant behoudt u dan altijd het inzicht in uw payroll.

Om organisaties optimaal bij hun human capital management te ondersteunen biedt ADP naast de bovenstaande HR en salaris administratie ook:

Detachering
Hooggekwalificeerde en ervaren professionals voor payroll, HR en Finance, Flexibel en direct inzetbaar voor korte of lange termijn
Bij tijdelijke vervanging, aanvullende kennis of extra capaciteit waardoor uw financiële, salaris- of personeelsadministratie geen vertraging oploopt

Employment screening
Met ADP Employment Screening laat u op efficiënte wijze en tegen lage kosten sollicitanten en medewerkers screenen. ADP werkt hiervoor nauw samen met CV-OK, een ervaren specialist in (pre-)employment screening. CV-OK verifieert de gegevens van kandidaten en levert binnen enkele werkdagen een digitaal rapport op. De status en resultaten van screenings zijn 24/7 online inzichtelijk.

Expat Services
Nederlandse bedrijven en multinationals die in Nederland gevestigd zijn, halen hun talent regelmatig uit het buitenland om de Nederlandse vestiging te versterken met specifieke kennis. Met ADP Expat Services hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie voor expats. Met onze online tool helpen we u met de aanvraag van de 30%-regeling. Ook bij individuele aangiftes inkomstenbelasting, entrance en exit meetings, aanvragen verblijfsvergunning A1/E101 en advisering rondom expats staat ADP voor u klaar.