People Inc. & Apployed

People Inc. is het softwarepakket van Apployed Nederland B.V. voor de complete automatisering van jouw personeelsafdeling. Naast de standaardmodules zoals verlof & verzuim, salaris, contracten, opleidingen, training, werving & selectie, urenregistratie, ken- en stuurgetallen, is het pakket op maat te maken voor iedere bedrijfsspecifieke situatie. De flexibiliteit en de prijs van People Inc. zorgen ervoor dat je op een betaalbare manier professionaliteit naar jouw medewerkers kunt uitstralen zoals jij dit al gewend bent richting jullie klanten of relaties.

Hiernaast zul je merken dat je kosten zal gaan besparen omdat je effectiever te werk kunt gaan. Alle informatie is te allen tijde voorhanden voor jou en voor jouw medewerkers via de Employee Self Service module (ESS). Je kunt je weer gaan richten op het maximaliseren van jouw personeelsrendement. People Inc. is uit te breiden met Roosterplanning en Tijdregistratie. Met deze oplossing verwerk je jouw gehele urenadministratie in één centrale personeelsdatabase. Door de gebruikte technologie kun je meerdere vestigingen bedienen met hetzelfde systeem.

Tevens is het mogelijk om via Apployed Nederland B.V. de complete salarisadministratie te laten verzorgen. Met onze Salaris Service besteed je jouw salarisadministratie op een goedkope en efficiënte manier uit, zonder dat gegevens dubbel worden ingevoerd.

Apployed is een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk personeelssysteem, waarin je gemakkelijk de personeelsadministratie kunt verwerken. Alle essentiële functionaliteiten vind je eenvoudig terug in het systeem.

Door de handige app voor Android en iOS kunnen medewerkers eenvoudig digitaal verlof aanvragen, loonstroken inzien of declaraties invoeren. Managers kunnen acties autoriseren.

Jij bepaalt zelf welke modules je wilt gebruiken en daarmee ook wat er zichtbaar is voor de medewerkers. Apployed bezit o.a. de volgende functionaliteiten:

  • Verlof en verzuim
  • Urenregistratie
  • Gesprekscyclus
  • Declaraties
  • Bibliotheek
  • Organisatiegegevens
  • Rapportages
People Inc. & Apployed

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.