Visma.net Hrm & Payroll

Visma.net HRM & payroll is een volledig geïntegreerde cloudoplossing voor Human Resource Management (hrm) en salarisverwerking. Administratieve taken die voorheen door de afdeling Human Resources (hr) werden uitgevoerd, kunnen met behulp van deze cloudsoftware door medewerkers en managers zelf worden geregeld.

Terugkerende taken, zoals het bijhouden van verlofkaarten, het registreren van verzuim en het onderhouden van persoonsgegevens, kunnen zonder tussenkomst van de hr-afdeling worden afgehandeld. De verantwoordelijkheid voor correcte gegevens ligt hierdoor bij de bron: de medewerker en/of manager. Zo krijgt de afdeling hr meer ruimte voor andere taken, zoals advies, beleid en werkelijke aandacht voor de medewerkers binnen uw organisatie. Met Visma.net Hrm & Payroll werkt u daardoor slimmer, niet harder.

Door medewerkers, managers en hr-professionals toegang te geven tot Visma.net Hrm & Payroll in de cloud, wordt iedereen onderdeel van de geoptimaliseerde hr-processen en verantwoordelijk voor de kwaliteit van de informatie waarmee beslissingen worden genomen. Alle medewerkers zijn verbonden met uw bedrijfsvoering en werken mee aan het realiseren van de doelstellingen van uw organisatie.

 

Visma.net Hrm & Payroll

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.