HRM & Payroll software

HRM software van AFAS: van operationeel naar strategisch HRM
Een P&O afdeling is veel tijd kwijt aan administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van verlofbriefjes en ziekmeldingen. Daardoor komen zij bijna niet toe aan de core business: werving en selectie, loopbaanontwikkeling en strategische personeelsplanning. En dat zijn nu juist de mooie kanten van het vak! Met de software van AFAS regel je zaken als salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie met één muisklik. Stroomlijn alle HR-processen en minimaliseer de administratie ervan.

Betrek je medewerkers bij HR-processen
Ligt al je administratie nog bij één persoon of afdeling? Met Employee Self Service (ESS) is dat verleden tijd. Vanaf nu wijzigt iedere medewerker makkelijk zijn of haar HR-gegevens. 24/7 beschikbaar en altijd binnen handbereik met de AFAS Pocket app. Met ESS verspreid je de administratieve druk over je hele organisatie. Minder bottleneck en meer efficiëntie. En door informatie vast te leggen bij de bron, voorkom je samen fouten.

Betrek het middenmanagement bij HR
Wil je als HR-afdeling meer ruimte voor visie, advies en beleid? Verleg met Manager Self Service (MSS) bepaalde HR-taken naar managers. Zo accorderen zij zelf declaraties en beoordelingen, zonder dat jij daartussen zit. MSS vereenvoudigt je HR-processen. Door taken via onze HRM software bij de juiste mensen neer te leggen, kun jij je beter richten op strategische HRM-werkzaamheden.

Managementinformatie in dashboards
Met de BI dashboards krijg jij alle belangrijke data uit de HRM software van AFAS op een overzichtelijke manier getoond. Of je nu inzicht wilt hebben in vlootschouw, succession planning, verlof, verzuim of ontwikkeling van loonschalen: alle informatie is te raadplegen. Die inzichten gebruik jij vervolgens om je strategische keuzes te onderbouwen. Business Intelligence staat klaar voor gebruik en maakt standaard deel uit van de HRM software. Geen meerkosten dus! 

Payroll software van AFAS: meer dan salarisadministratie!
De HRM software is volledig geïntegreerd met Payroll software van AFAS. Dat betekent dat de salarisadministratie en HRM beide gebruik maken van dezelfde database met medewerkergegevens. De salarisverwerking is hierdoor een stuk eenvoudiger en verkleint de kans op fouten.

2,8 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook al via AFAS
Een juist berekend loon dat op tijd wordt betaald is een belangrijke plicht voor jou als werkgever. Met de Payroll software van AFAS vereenvoudig je het proces, leg je verantwoordelijkheden neer waar ze horen en geniet je van automatische controles zodat je altijd een juist loon uitbetaalt. 

HRM & Payroll software

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.