HRM Suite 365, HRM Hub en Payroll Hub

HRM Suite 365

De alles-in-1-oplossing voor HRM- en salarisadministratie
Axians is een toonaangevende aanbieder van geavanceerde HRM- en salarissoftware die speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij hun personeelsbeheer. Met diepgaande kennis en technische vaardigheid helpt Axians bij het vereenvoudigen van complexe processen zoals salarisbetalingen, verlof- en verzuimregistratie. De salaris- en HRM-oplossingen van HRM Suite 365 zijn geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365, wat zorgt voor een soepele en efficiënte workflow binnen de organisatie.

Axians zet sterk in op selfservice-mogelijkheden, zodat medewerkers en leidinggevenden zelfstandig taken kunnen uitvoeren. Dit wordt ondersteund door intelligente workflows en een eenvoudige gebruikersinterface die het gebruiksgemak verhoogt.

De software van HRM Suite 365 is ontworpen om naadloos te integreren met andere bedrijfssystemen en zijn toegankelijk voor alle medewerkers via een gebruiksvriendelijk portaal of een handige app. Beschikbaar als een service (SaaS), biedt de software van HRM Suite 365 flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit model zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor wat jouw organisatie gebruikt en kunnen daardoor op- of afschalen naarmate de bedrijfsbehoeften veranderen. Met HRM Suite 365 is jouw organisatie verzekerd van een betrouwbare, toegankelijke en toekomstbestendige oplossing voor HRM- en salarisadministratie.

HRM Hub

De complete basis voor HRM Software
Personeel vormt de ruggengraat van iedere organisatie. Aan het personeelsbeleid worden dan ook steeds hogere eisen gesteld. ‘Meer doen met minder’, efficiënter, goedkoper, maar toch nog steeds even professioneel: personeel is immers van onschatbare waarde. Uiteraard vereist zo’n beleid doelmatige en professionele hulpmiddelen. Ons personeel registratie- en informatiesysteem HRM Hub is speciaal ontwikkeld om jouw personeelsbeleid vorm te geven.

HRM Hub is een veelzijdig systeem dat dient als primair gereedschap voor HRM-medewerkers, biedt grafische kernindicatoren voor de directie, geeft afdelingsmanagers inzicht in hun teams, ondersteunt specifieke rollen zoals facilitair managers of verzuimcoördinatoren, en fungeert als selfservice portaal voor medewerkers. Het systeem bedient effectief alle betrokken belanghebbenden binnen een organisatie voor hun HRM-behoeften.

Payroll Hub

De betrouwbare salarissoftware van Axians
Payroll Hub is zeer betrouwbare en ruimschoots bewezen salarissoftware en helemaal toegespitst op de Nederlandse salariswet- en regelgeving. Payroll Hub van Axians is een veelzijdige loon- en salarisapplicatie die is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij hun salarisadministratie, of ze nu zelf de verwerking beheren of gebruikmaken van cloudservices. Onze applicatie omvat alle gebruikelijke processen voor loon- en salarisverwerking en biedt flexibele mogelijkheden voor het aanpassen van looncomponenten en formules om snel in te spelen op veranderingen in sociale-fiscale wetgeving.

HRM Suite 365, HRM Hub en Payroll Hub

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.