Fhris Portaal

Met de software van AFAS zorgt Fhris ervoor dat alle HR- en salarisprocessen perfect voor je geregeld zijn. Plug-and-play, zonder implementatiekosten en met een snelle onboarding. Fhris is AFAS HR & Payroll, volledig geïmplementeerd, onderhouden en opgeleverd volgens de hoogste standaard. Binnen het Fhris Portaal…

  • Zijn bedrijfsprocessen geborgd
  • Worden HR-taken geautomatiseerd
  • Heb je één digitaal dossier en ben je af van Excel-sheets en verschillende systemen
  • Heb je een all-in-one HR software pakket voor jouw organisatie

Op deze manier heb je meer inzicht en overzicht als het gaat om personeelszaken en is jouw HR-afdeling een afdeling die bezig kan zijn met belangrijkere zaken.

Registratie

Met de HR software van Fhris automatiseer je het gehele registratieproces voor jouw organisatie. Jij en jouw medewerkers zitten zelf aan de knoppen met ESS en MSS. Denk bijvoorbeeld aan een digitaal personeelsdossier en contractbeheer.

Administratie

Hoewel de HR-afdeling binnen je organisatie vooral bezig zou moeten zijn met de mensen ín het bedrijf, ontkomt de afdeling niet aan een aantal administratieve taken. Denk alleen al aan de verlof- en verzuimregistratie. In het Fhris Portaal vind je alles op één plek en zijn processen geautomatiseerd.

Ontwikkeling

Jij hebt inzicht nodig om je organisatie in kaart te brengen én voor de ontwikkeling van je team. In het HR portaal van Fhris zijn rapportages en analyses zichtbaar met één klik. Zo begeleid je jouw team naar de top.

Koppeling

Fhris is AFAS en is dus te makkelijk integreren met bestaande systemen. Zo koppelt het Fhris Portaal onder andere met verschillende boekhoudsystemen, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen.

HR-software van Fhris: dé oplossing voor HR-automatisering

Fhris verenigt het beste van AFAS op het gebied van HR & Payroll in een gebruiksvriendelijk HR portaal. Onze oplossing is ontworpen om zowel HR-afdelingen als medewerkers te helpen. Wij hebben als doel om processen te stroomlijnen en de juiste personen inzicht te geven tot relevante informatie waar nodig. Bovendien zorgt het HR portaal van Fhris voor data-analyse en rapportagemogelijkheden. Dit stelt jouw bedrijf in staat om datagedreven met HR aan de slag te gaan.

Fhris Portaal

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.