Motion

Motion is een HR-systeem dat medewerkers, managers en HR-professionals in één digitale werkomgeving faciliteert bij alle taken rondom HR-management (HRM) en salarisadministratie.

Dé complete eHRM-oplossing in de cloud

Van het indienen van een declaratie en het aanvragen van verlof, tot het accorderen van loopbaangesprekken en gespreksverslagen; met Motion kan het. Ook handig: het invoeren en wijzigen van gegevens vindt plaats bij de bron: jouw medewerkers. Foutloos en gemakkelijk, waar en wanneer zij maar willen, én op ieder device. Wat jou dit oplevert? Tijdwinst én de ruimte je te focussen op jouw organisatie, HR en de veranderende domeinen HR en salarisverwerking.

HR-management vanuit de cloud

Door automatisering van het salarishuis hebben salarisadministrateurs geen omkijken meer naar papieren dossiers. De kans op menselijk fouten in de salarisverwerking wordt verminderd, waardoor mutaties snel en feilloos worden afgehandeld.

Flexibel personeelssysteem

Het personeelssysteem Motion is ontwikkeld op basis van co-creatie. Samen met eindgebruikers hebben we de belangrijkste kenmerken van een goed HR- en salarisadministratie op een logische manier vertaald naar gebruiksvriendelijke software. HR-management met Motion is dan ook volledig af te stemmen op wat relevant is voor iedere werknemer in jouw organisatie: de HR- en Salarisadministratie, de leidinggevenden en alle medewerkers.

Salarisadministratie met Motion

Door automatisering van het salarishuis heeft de salarisadministratie geen omkijken meer naar papieren dossiers. De kans op menselijk fouten in de salarisverwerking wordt verminderd, waardoor mutaties snel en feilloos worden afgehandeld.

Motion

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.