Motion

Motion is de nieuwste, gebruiksvriendelijke HR-oplossing van Centric voor uw gehele organisatie. Met Motion geeft u uw medewerkers en hun leidinggevenden zelf de controle over de eigen HR-zaken. Zij handelen verlofaanvragen, urenregistraties, declaraties etc. af in gebruiksvriendelijke en herkenbare software. Motion is als SaaS oplossing ontwikkeld met de modernste technieken, uw medewerkers maken waar en wanneer zij dit willen gebruik van de oplossing.

Motion ondersteunt uw medewerkers gedurende de gehele “employee journey”, van instroom, doorstroom tot uitstroom. Gedurende dit gehele proces ondersteunt Motion met dienstverlening als de pre- en onboarding, salarisverwerking, opleidingen, IKB etc. Voor uw medewerkers worden HR-processen eenvoudig en beheersbaar gemaakt.

Optimaal presteren door een data-gestuurde organisatie
Motion stelt de HR-professional in staat om data-gestuurd te werken en zo organisatiedoelstellingen te behalen. U maakt het HR-beleid en u vergroot het verandervermogen van uw medewerkers. Zo ondersteunt en initieert Motion goed werknemerschap. Uw medewerkers leveren kwaliteit, zijn betrokken en omgevingsbewust, ze dragen bij  aan het succes van een aantrekkelijke werkgever en worden de ambassadeurs van u als werkgever.

Als SaaS-dienstverlening gaat Motion mee in technologische ontwikkelingen als het gebruik op mobiele apparaten, blockchain en het gebruik van data. Met onze toekomstbestendige oplossing bent u klaar voor het nieuwe digitale tijdperk.

Maak u klaar voor de toekomst
Kortom, met Motion bent u klaar voor de toekomst van HR. We zetten de belangrijkste voordelen voor u nog eens op een rij:

  • Uw medewerkers voeren de regie over de eigen administratieve HR-processen;
  • Managers en leidinggevenden krijgen waar dit nodig is goedkeuringsrechten bij de afhandeling van aanvragen;
  • Door HR-processen van begin tot eind in de lijn te leggen, houden HR-professionals tijd over voor taken die bijdragen aan het strategisch personeelsbeleid;
  • Gegenereerde data zet u in om te sturen op de kwaliteit van uw medewerkers en hun bijdrage aan uw succes.

Met Motion pakt u de regie, als Strategisch Regisseur van uw wendbare organisatie.

 

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.