Cegid

Over Cegid
In de snel evoluerende wereld van werk, stelt Cegid organisaties in staat om de werkervaring te transformeren en duurzame prestaties te ontgrendelen. Met wereldwijd meer dan 2.200 klanten uit elke branche, is Cegid Talentsoft het Human Capital cloud platform van Cegid.

Naast Cegid Talentsoft heeft Cegid in 2022 twee nieuwe HCM-oplossingen aan hun portfolio toegevoegd:

  • Cegid DigitalRecruiters: een alles-in-één recruiting platform met carrièresites management, ATS en CRM, speciaal ontworpen voor multi-site en multi-brand organisaties.
  • Cegid Wittyfit: een digitaal platform waarmee je de employee engagement binnen je organisatie kunt meten en verbeteren, via een wetenschappelijk onderbouwde survey

Cegid is een toonaangevende leverancier van cloud business managementoplossingen voor finance (treasury, tax, ERP), human resources (payroll, talent management), CPA's, retail en overige ondernemerssectoren. Cegid helpt bedrijven om hun digitale transformatie te versnellen, dankzij een solide full cloud businessmodel, duurzame samenwerkingen en het bieden van onderscheidende ervaringen voor hun klanten. Daarbij is Cegid in nagenoeg iedere branche actief, zowel lokaal als internationaal. Cegid combineert een vooruitziende en pragmatische aanpak met een sterk vermogen om te innoveren, diepgaande kennis van nieuwe technologieën en expertise op het gebied van regelgeving en compliance. In de snel veranderende wereld van vandaag maakt Cegid meer mogelijk door klanten te helpen hun potentieel ten volle te benutten. Allemaal dankzij innovatieve en doelgerichte bedrijfsoplossingen.

Cegid heeft een sterke internationale ambitie en reikwijdte, telt 4.400 werknemers en verkoopt haar oplossingen in 130 landen. Cegid rapporteerde een jaaromzet van 791 miljoen euro (31 december 2022). Sinds maart 2017 is Pascal Houillon de CEO.

Cegid

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.