Apployed Nederland

Apployed Nederland B.V. zorgt ervoor dat jij alles van A tot Z geregeld hebt voor jouw medewerkers. Met haar twee software oplossingen voor het mkb (Apployed en People Inc.) wordt het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie vele malen makkelijker, efficiënter en veiliger. Daar houdt het echter nog niet op, want Apployed is de one-stop-shop voor iedere organisatie die alles goed geregeld wil hebben voor haar medewerkers. Daarom kun je bij Apployed ook terecht voor:

 • tijdregistratie + prikklokken
 • het uitbesteden van de salarisadministratie
 • detachering van een HR-specialist of salarisadministrateur
 • het uitbesteden van HR-projecten of het inwinnen van personeelsadvies.

People Inc.
People Inc. is een flexibel en compleet HRM-systeem voor organisaties van 80 tot ca. 1.000 medewerkers. Het systeem is volledig ontwikkeld voor de HR-professional op een volwaardige HR-afdeling.

De hele personeelsadministratie zoals gegevens over salaris, verlof en verzuim, bezit bedrijfsmiddelen en beoordelingen wordt volledig ondersteund door gebruiksvriendelijke HRM-software.

People Inc. biedt volledige integratie tussen de personeelsadministratie, salarisadministratie en tijdregistratie. Dubbel inkloppen van personeelsgegevens behoort daarmee tot het verleden. Met ESS, Employee Self Service, kunnen medewerkers zelf gegevens wijzigen en/of raadplegen. Managers kunnen aanvragen direct autoriseren.

Door de flexibiliteit kan voor de hele specifieke zaken snel een passende oplossing geboden worden.

Apployed
Apployed is een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk personeelssysteem, waarin je gemakkelijk de personeelsadministratie kunt verwerken. Alle essentiële functionaliteiten vind je eenvoudig terug in het systeem.

Door de handige app voor Android en iOS kunnen medewerkers eenvoudig digitaal verlof aanvragen, loonstroken inzien of declaraties invoeren. Managers kunnen acties autoriseren.

Jij bepaalt zelf welke modules je wilt gebruiken en daarmee ook wat er zichtbaar is voor de medewerkers. Apployed bezit o.a. de volgende functionaliteiten:

 • Verlof en verzuim
 • Urenregistratie
 • Gesprekscyclus
 • Declaraties
 • Bibliotheek
 • Organisatiegegevens
 • Rapportages

Over Apployed Nederland B.V.
Sinds de oprichting in 1997 hebben duizenden bedrijven gekozen voor één van de oplossingen van Apployed Nederland B.V. Maar liefst 95% van alle bedrijven kan onze personeelssystemen standaard gebruiken. Een lange en dure inventarisatieperiode is daardoor overbodig.

Onze specialisten weten precies hoe de wensen in het HRM-werkveld het beste worden vertaald naar softwareoplossingen en dat maken we dagelijks waar bij onze klanten.

Meer weten?
Wij laten je graag kennismaken met onze systemen in de vorm van een gratis demo.

Apployed Nederland

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.