Fhris

Fhris ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van hun HR-processen. Door volledige automatisering en een focus op gebruiksvriendelijkheid streven we ernaar onze klanten te transformeren tot betere werkgevers, met minder fouten en aanzienlijke besparingen in tijd en kosten. Ons toonaangevende HR-portaal, gebouwd met de beste software van AFAS, maakt ons het #1 HR-platform in Nederland.

Wij zijn Fhris, jouw oplossing voor HR-problemen!

We zien steeds vaker dat organisaties worstelen met hun huidige benadering van HR en salarisadministratie. En dat brengt risico’s met zich mee. Bovendien houdt het een gezonde groei van je organisatie tegen. Bij Fhris garanderen we daarom het volgende:

  • Besparing: met onze oplossing zorgen we voor een gegarandeerde kosten- en tijdsbesparing als het gaat om jouw personeelszaken.
  • Continuïteit: door 1 werkwijze binnen 1 top-oplossing voor HR zorgen we voor continuïteit.
  • Minimale foutkans: wij elimineren alle fouten uit jouw HR-administratie door standaardisatie en automatisering.
  • HR in control: met de slimme oplossing van Fhris ben jij helemaal in control als het gaat om jouw personeelszaken.

Van verzuimbeheer tot pensioen en van de borging van bedrijfsregelingen tot het realtime dashboards: met Fhris heb jij alles wat met je personeelszaken te maken heeft in 1 portaal.

De Fhris-belofte

Werken met Fhris betekent het beste van AFAS op het gebied van HR & payroll, volledig geïmplementeerd, onderhouden en opgeleverd conform de hoogste standaard. Kiezen voor Fhris is kiezen voor gemak en professionaliteit.

Vanuit een bedrijfskundige inslag zoeken wij continu naar de beste manier om wetgeving, cao-verplichtingen en HR-werkzaamheden op een vaste wijze te borgen volgens de meest efficiënte werkwijze. Dit doen wij door middel van de software van AFAS.

Als onderdeel van de Mettom Groep hebben wij een jarenlange achtergrond in verloning en hier zit ons onderscheidende vermogen. AFAS Software is onderscheidend waar het de integratie van HR & Salarisverwerking betreft. En dit in combinatie met de kennis van verlonen en een bedrijfskundige blik op het automatiseren van bedrijfsprocessen maakt Fhris een meer dan toekomstbestendige oplossing!

Fhris

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.