Hibob

HiBob is in 2015 opgericht vanuit de gedachte dat de werknemerservaring en de rol van HR moeten evolueren. Bob, het moderne HR-platform van HiBob, biedt waardevolle en gepersonaliseerde inzichten om de relaties, productiviteit en klanttevredenheid van uw bedrijf te laten groeien.

Bob maakt gebruik van de krachtige combinatie van data en menselijk gedrag om HR-professionals en managers de inzichten te geven, die nodig zijn om betere beslissingen te nemen. Bob kan snel worden ingezet om betere communicatie, samenwerking en connectiviteit mogelijk te maken, wat leidt tot voor meer betrokkenheid, hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten.

HiBob heeft duizenden klanten over de hele wereld, die de moderne HR-technologie van Bob gebruiken om cultuur te verbeteren en betrokkenheid te stimuleren en tegelijkertijd de impact op hun bedrijf te stroomlijnen en te meten.

HiBob bedient een internationaal klantenbestand met wereldwijde kantoren in New York, Londen, Tel Aviv, Sydney en Amsterdam.

Hibob

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.