Personio

Met Personio kunt u alles doen, van werving, HR-administratie en personeelsontwikkeling tot uitbetaling van uw medewerkers! Personio wordt uw HR-machinekamer, zodat u alle werknemersgegevens centraal kunt beheren. Automatiseer complexe HR-processen en voltooi tijdrovende routinetaken met één druk op de knop. Met Personio wint u tijd voor HR-taken met meer toegevoegde waarde. Daarnaast helpt het eersteklas serviceteam in Europa u om binnen vier tot acht weken aan de slag te gaan met Personio, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.

De klanten van Personio zijn kleine en middelgrote bedrijven in alle branches met 10 tot 2000 werknemers. Personio wordt al gebruikt door meer dan 2500 klanten in 80 landen. Personio werkt met meer dan 450 medewerkers vanuit kantoren in Munich, Madrid, London en Dublin. 

Meer tijd voor HR-werk met toegevoegde waarde
Personio automatiseert HR-processen en stelt informatie met één muisklik beschikbaar zodat dagelijkse taken snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Eén software voor alle HR-processen
Rekruteren, beheren, talent ontwikkeling en payroll binnen één flexibele oplossing die gemakkelijk kan worden aangepast als uw bedrijf verandert.

Makkelijk voor iedereen
Makkelijk te gebruiken met selfserviceportal voor werknemers en eersteklas ondersteuning.

Gevoelige gegevens in goede handen
We draaien Personio uitsluitend op ISO-gecertificeerde datacenters in Centraal-Europa en worden regelmatig gecontroleerd door een gekwalificeerde functionaris voor gegevensbescherming. Personio voldoet aan de EU-GDPR.

Personio

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.