HR2day

De grote uitdaging van HR: werken aan de toekomst van je organisatie en daarnaast genoeg aandacht besteden aan je dagelijkse HR-werkzaamheden. Aan de ene kant ondersteun je managers en medewerkers op een praktische manier met dagelijkse HR werkzaamheden. Aan de andere kant ondersteun je de organisatie in de ontwikkeling en probeer je invulling te geven aan je rol van business partner. Daarbij is niets frustrerender dan HR-processen die niet soepel lopen, gegevens die je dubbel moet invoeren, gegevens die missen of die je moet samenvoegen en systemen die niet op elkaar aansluiten en onvoldoende inzicht bieden. Ze creëren alleen maar onnodige rompslomp!

Tegelijk hebben medewerkers behoefte aan een open en transparante samenwerking met collega’s en managers. Daarbij verwachten ze soortgelijke tools en apps waar ze privé ook over beschikken. Waarom zou verlof aanvragen moeilijker zijn dan een Tikkie betalen? HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor de werkgever die medewerkers écht centraal stelt.

Voor werkgevers met 150+ medewerkers, complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden. Onze software ondersteunt alle HR-processen vanuit een centrale plek; gegevens staan in één centrale database. Met onze software beschik je over uitgebreide selfservice- functionaliteiten. Daarnaast groeit de software makkelijk mee met de dynamiek van je organisatie, zonder nieuwe implementaties. Toegewijd aan HR, toegewijd aan mensen, toegewijd aan goede software. Dat is HR2day.

 

HR2day

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.