Pantheon Automatisering

Bedrijfssoftware op maat!

Pantheon Automatisering heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van systeemontwikkeling en levert bedrijfssoftware voor ERP, HRM, Salaris en Financiële administratie.

De mentaliteit en waarden van een traditioneel familiebedrijf zijn nog steeds aanwezig. Met al bijna 130 medewerkers werken we vanuit onze vestigingen Heerenveen, Woerden, Deventer en Son en Breugel. Klantenbinding, behulpzaamheid en betrouwbaarheid vormen de rode draad door onze hele organisatie. Door te luisteren naar de wensen van onze klant, ons te verdiepen in de branche en door gerichte training en support geven we uiting aan onze klantgerichtheid. Ieder bedrijf is uniek en met behulp van onze IT afdeling is het mogelijk om onze software nauwkeurig te laten aansluiten bij jouw bedrijf en wensen.

Al jouw HR processen in één systeem

Pantheon HRM zorgt ervoor dat alle taken en processen van HR zo efficiënt en makkelijk mogelijk verlopen. Zo ben jij niet onnodig veel tijd kwijt aan administratieve taken en kun jij jouw strategische HR-werkzaamheden eindelijk in gang zetten. Onze HR software is gebouwd op een slimme, centrale database die alle HR processen vanuit een manager en employee self service functionaliteit stroomlijnt. Pantheon HRM biedt enorme flexibiliteit en mogelijkheden, en groeit mee met de dynamiek van jouw organisatie.  

  • Personeel en Salaris
  • Smartphone app
  • Employee Self Service (ESS)
  • Manager Self Service (MSS)
  • Verwerking van in-, door- en uitstroom
  • Registratie van eigen en ingehuurde medewerkers
  • Meertalig
  • Modules: verlof, overwerk, planning, verzuim, digitaal dossier, declaraties, uren verantwoorden, arbeidsvoorwaarden, salaris en intranet
Pantheon Automatisering

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.