Pantheon Automatisering

Bedrijfssoftware op maat!

Pantheon Automatisering heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van systeemontwikkeling en levert bedrijfssoftware voor ERP, HRM, Salaris en Financiële administratie.

Met de mentaliteit en waarden van een traditioneel familiebedrijf is een klein team destijds begonnen en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Klantenbinding, behulpzaamheid en betrouwbaarheid vormen de rode draad door onze hele organisatie. Door te luisteren naar de wensen van onze klant, ons te verdiepen in de branche en door gerichte training en support geven we uiting aan onze klantgerichtheid. Ieder bedrijf is uniek en met behulp van onze IT afdeling is het mogelijk om onze software nauwkeurig te laten aansluiten bij jouw bedrijf en wensen.

 

HRM software zoals jij het wilt

HRvan.nu is dé HRM software van Pantheon Automatisering. Met geautomatiseerde HRM-processen neemt HRvan.nu complexe en tijdrovende taken uit handen. HRvan.nu stel je zelf samen, je hebt keuze uit 10 verschillende modules: verlof, overwerk, planning, verzuim, digitaal dossier, declaraties, uren verantwoorden, arbeidsvoorwaarden, salaris en intranet. Kies voor één modules of laat meerdere modules samen werken om nog meer HRM-processen te laten automatiseren. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Pantheon Automatisering

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.