Pantheon Automatisering

Dé partner die uw business begrijpt

Pantheon Automatisering heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van systeemontwikkeling. Met de mentaliteit en waarden van een traditioneel familiebedrijf is een klein team destijds begonnen aan het opbouwen van wat inmiddels een toonaangevende automatiseerder is. Klantenbinding, behulpzaamheid en betrouwbaarheid vormen de rode draad door onze hele organisatie. Door te luisteren naar de wensen van onze klant, ons te verdiepen in de branche en door gerichte training en support geven we uiting aan onze klantgerichtheid. We zijn van mening dat een goede klantrelatie de basis is voor een duurzame relatie. Met Pantheon HRM - Personeel en Salaris, kunnen we u ontlasten in de verschillende administratieve HRM-taken binnen uw organisatie, zorgen we voor een stabiele en flexibele salarisomgeving en bieden we uitgebreide rapportagemogelijkheden om uw HRM-beleid te ondersteunen.

Innovatie
Uw organisatie beweegt en vraagt om een actieve HRM-afdeling. Een HRM-afdeling die niet alleen zorgt voor een betrouwbare personeels- en salarisadministratie, maar ook meedenkt met het bedrijf. Bijvoorbeeld over een vooruitstrevend beleid dat inspeelt op de huidige ontwikkelingen in de markt. Om de ondersteuning te blijven leveren die het bedrijf van u verwacht, wilt u up-to-date blijven binnen uw vakgebied. Pantheon is een innovatieve organisatie die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om onze klanten beter te bedienen. Samen met hen komen we tot oplossingen die bijdragen aan een innovatieve en constructieve manier van HRM.

Eenvoudig en toegankelijk voor iedereen
Om zeker te zijn dat uw applicatie goed functioneert, maken we gebruik van systemen en infrastructuur binnen een gespecialiseerd TIER III datacenter. Pantheon kan daarom een uptime van 98% garanderen. Door gebruik te maken van verschillende platformen en applicaties kunnen uw medewerkers vanaf elk apparaat (PC, telefoon of tablet) gebruik maken van de mogelijkheden van Pantheon HRM.

Support
Dankzij onze supportafdeling in Nederland kunnen we eerstelijns ondersteuning bieden aan klanten. De deskundige medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van onze producten. Zij bieden ondersteuning bij het gebruik van uw informatiesystemen, geven direct antwoord op vragen en beschikken over mogelijkheden om problemen ‘op afstand’ te bekijken en op te lossen.

Pantheon Automatisering

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.