HRM software

Deze website is bedoeld om organisaties te ondersteunen bij het maken van een doordachte systeemkeuze.

Levenscyclus medewerkers en HRM software

De levenscyclus van een medewerker binnen een organisatie kan op veel manieren worden weergegeven. Ulrich geeft in zijn model weer dat organisaties zich bemensen, waarna deze nieuwe medewerkers beoordeeld worden op basis van gemeten prestaties. Op basis van deze beoordeling worden medewerkers beloond en gaan ze zich ontwikkelen. Dit is een cyclisch proces tot het moment dat medewerkers de organisatie verlaten.

HRM software selectie

Administreren van allerlei medewerkergegevens speelt een cruciale rol in dit cyclische proces. Op elk moment in zijn of haar loopbaan worden er gegevens geregistreerd over de medewerkers. Het is derhalve cruciaal dat organisaties hun HRM administratie, ofwel ‘de basis’, op orde hebben. Pas wanneer dit gerealiseerd is, kan er echt toegevoegde waarde aan medewerkers en managers geleverd worden, bijv. op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of loopbaanplanning. De salarisadministratie of payroll ligt in het verlengde van de HRM administratie en vormt de basis voor alle beloning van medewerkers. Zowel personeelsadministratie als salarisverwerking kunnen onderdeel uitmaken van een HRM software oplossing.

Human Resource Management (HRM) speelt een cruciale rol binnen organisaties. HRM en gerelateerde systemen geven een specifieke invulling aan het personeelsbeleid van organisaties. Het aantal leveranciers dat HRM software en salaris software leveren, is de laatste jaren enorm gestegen. De verschillen tussen de HR software leveranciers zijn vaak niet heel groot en dit maakt het lastig voor organisaties om een systeemkeuze te maken die aansluit op hun wensen en eisen.

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.