Unit4 HR Solutions

Unit4 HR Solutions

UNIT4 biedt een breed portfolio van softwareoplossingen voor verschillende markten, doelstellingen, technologieën en typen organisaties. Met onze grondige kennis van diverse verticale markten en specifieke expertise op het gebied van onder andere ERP, e-HRM & Payroll en financieel management, helpen we onze klanten alert en bijtijds te reageren en effectief in te spelen op veranderingen.

UNIT4: Nummer 1 in bedrijfssoftware

UNIT4 levert al ruim 30 jaar financiële en e-HRM & Payroll software aan middelgrote en grote Nederlandse organisaties. Duizenden gebruikers werken met door UNIT4 ontwikkelde en geïmplementeerde bedrijfssoftware. Maandelijks ontvangen ruim 3 miljoen Nederlanders een UNIT4 salarisstrook.

Financiële software, e-HRM software, Salarissoftware en ERP

Organisaties uit verschillende sectoren kiezen voor de bedrijfssoftware van Unit4 HR Solutions, o.a.: Zakelijke dienstverlening, Zorg, Overheid, Verzekeraars, Retail & industrie, Transport en Groothandel. UNIT4 Consist biedt een one-stop-shop concept: UNIT4 is één van de weinige bedrijven die de software zelf ontwikkelt, levert, implementeert en ondersteunt.

Korte implementatietijd

De implementatietijd van UNIT4-bedrijfssoftware is gemiddeld veel korter dan bij andere IT-bedrijven. Via de UNIT4-praktijkopleidingen leren de gebruikers snel met de gebruiksvriendelijke software te werken.

Met de HRM-software van UNIT4 kunt u gaan werken aan een resultaatgericht personeelsmanagement binnen uw organisatie. U kunt sturen op personeelskosten, salarissen, ziekteverzuim, wagenpark, opleidingen, etc. Veranderingen in wet- en regelgeving worden vanzelfsprekend direct doorgevoerd. Honderden gerenommeerde Nederlandse bedrijven werken dagelijks met Unit4 HR Solutions. Onze implementatietijd is kort en wij streven ernaar dat uw organisatie zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kan.
Facts & features:

 • Instroom, doorstroom, uitstroom
 • Personeelsregistratie en -mutaties
 • Urenregistratie en -verwerking
 • Verzuimregistratie en -bewaking
 • Verlofregistratie
 • Salarisbeheer en -verwerking
 • Informatievoorziening

Salarissoftware - Payroll

Met het salarissysteem van UNIT4 verwerkt u snel en correct de salarisadministratie. U kiest bovendien zelf: salarisverwerking
in-huis, via saas (software as a service) of via internet. Een digitale loonstrook voor medewerkers scheelt u fors in tijd en u bespaart geld. Het salarispakket is gebruiksvriendelijk en volledig geïntegreerd met de HRM-software EMIS van UNIT4 en koppelt makkelijk met externe instanties zoals de belastingdienst.
Salarisadministratie met Unit4 HR Solutions:

 • Gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en eenvoudig in gebruik
 • HRM- en salarisadministratie volledig geïntegreerd
 • Vast bedrag per medewerker, per maand
 • Vooraf alle mogelijke controles
 • Personeelskosten en werkgeverslasten direct inzichtelijk
 • Digitale loonstrook voor medewerkers
 • Foutloze communicatie met externe instanties als de belastingdienst
 • Transparante kostenstructuur, geen verborgen variabele kosten
 • e-HRM: online service portaal voor managers & medewerkers
 • Gedetailleerde managementinformatie voor uw beleidsbeslissingen

EMIS Plaza

UNIT4 levert de HRM- en Payroll oplossing EMIS en is daarmee verantwoordelijk voor de solide en betrouwbare backoffice van EMIS Plaza.

Voordelen EMIS

Het korte implementatietraject dat nodig is voor EMIS Plaza, is slechts een van de voordelen. EMIS Plaza brengt de HRM-processen binnen één systeem onder handbereik van veel organisaties. Het tonen, muteren en verantwoorden van informatie is voortaan in één omgeving mogelijk. Altijd up-to-date, zeer gebruikersvriendelijk en eenvoudig in te richten op de specifieke situatie bij de klant.

EMIS Plaza biedt bedrijven en organisaties een veilige en geïntegreerde HRM omgeving, die de komende jaren eenvoudig mee kan groeien met de wensen en ontwikkelingen binnen de organisatie. Binnen EMIS zijn zeer veel HRM functies mogelijk, die in een digitale werkomgeving -de cockpit- samenkomen en op maat aan de wensen van de klant zijn aan te passen. Met het in gebruik nemen van EMIS Plaza komt er, in principe, ook een einde aan het verzenden van de papieren loonstrook. Werknemers kunnen hun loonstrook wanneer zij dat zelf willen digitaal bekijken en printen. Voor ondernemingen levert alleen dat al een enorme kostenbesparing op.