Profit HRM van AFAS

De voordelen van geïntegreerde HRM software.

Als HR-manager bent u veel tijd kwijt met administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van verlofbriefjes en ziekmeldingen. Daardoor komt u bijna niet toe aan de core business van uw vak: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching van uw medewerkers. En dat zijn nu juist de mooie kanten van uw vak!

Met e-HRM weer echt bezig met uw vak!

Met Profit HRM, de HRM software van AFAS, heeft u beschikking over e-HRM. Met e-HRM automatiseert u veel administratieve HRM-taken met behulp van ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service). Dat betekent dat de medewerker toegang krijgt tot zijn gegevens en daar zelf zijn mutaties doorvoert. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van verlof of het registreren van ziekte, maar ook het aanpassen van de NAW-gegevens. Daarnaast geeft de betreffende manager gelijk digitaal akkoord voor bijvoorbeeld een verlofaanvraag en wordt dat automatisch verwerkt. Dit scheelt veel tijd, maar vermindert de kans op fouten ook aanzienlijk. Daarnaast neemt de administratieve lastendruk op uw HRM-afdeling af en kunt u veel meer tijd en aandacht besteden aan het ontwikkelen en coachen van uw medewerkers.

Van operationeel naar strategisch HRM

Met de HRM software van AFAS heeft u duidelijke managementrapportages die u inzicht geven in uw personeel. Hoe groot is het verloop? Bij welke afdeling is er een nieuwe medewerker nodig en hoeveel gaat dat kosten? Met deze waardevolle informatie kunt u het management ondersteunen op strategisch gebied wat een geheel nieuwe dimensie geeft aan uw vak.

Profit Payroll: Inzicht in uw processen

Switchen tussen in-huis en in-service mogelijk

De producten Profit HRM, Profit Payroll en Profit Payroll in-service maken deel uit van de geïntegreerde oplossing van AFAS: AFAS Profit. Het is bovendien een bewezen concept, want meer dan 950.000 medewerkers krijgen maandelijks hun loonstrook via Profit Payroll (en dit aantal groeit ieder jaar exponentieel). AFAS is een moderne organisatie. We gebruiken de nieuwste technieken en ontwikkelen innovatieve toepassingen, die beantwoorden aan de vraag van ondernemers van vandaag... én overmorgen!

Meer dan 950.000 loonstroken met Profit Payroll

Profit Payroll in-huis kan door een eenvoudige licentieaanpassing naar in-service worden omgezet. Andersom kan natuurlijk ook. Tijdelijke uitbesteding aan en ondersteuning door AFAS is dus mogelijk, zodat de continuïteit van het verloningsproces altijd is gewaarborgd. Voor meer informatie over Profit Payroll in-service gaat u naar www.afas.nl/payrollinservice.

Profit Payroll In-Service: innovatief en transparant

Andere marktpartijen hebben er de laatste jaren een sport van gemaakt om rookgordijnen op te werpen als het over salarisverwerking in-service gaat. AFAS doet dat niet. Bij ons weet u precies wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. Een uitstekend product, een ongelooflijk lage prijs, professionele ondersteuning en innovatieve mogelijkheden:

  • U betaalt geen facturen op basis van nacalculatie;
  • Geen nakomende facturen voor foutieve invoer die achteraf gemuteerd wordt;
  • AFAS hanteert één tarief per afgenomen dienst voor alle klanten;
  • Extra verwerkingen zijn kosteloos;
  • U houdt zelf de regie in handen: u kunt u zelf controleren en vervolgens corrigeren. Zonder extra kosten natuurlijk;
  • Ook online mogelijk!

SAS 70 type II gecertificeerd

Profit Payroll in-service is is SAS 70, type 2 gecertificeerd. De certificering garandeert optimale kwaliteit en transparantie van de in-service salarisverwerking voor klanten die moeten voldoen aan vereisten van de wet- en regelgeving als de Sarbanes-Oxley Act.

Met de SAS 70 certificering geeft AFAS haar in-service klanten duidelijk inzicht in en controle over de processen rond de salarisverwerking. Het SAS 70 compliant afhandelen van de salarisverwerking houdt onder meer in dat deze volledig plaatsvindt bij de klant en dat de aanlevering van de opdracht alleen gebeurt via de beveiligde communicatiesoftware binnen Profit Payroll In-service. Na aanlevering van de opdracht kan zowel de klant als AFAS geen wijzigingen meer aanbrengen in de geleverde bestanden. De volledige afhandeling van opdracht vindt plaats binnen één werkdag na aanlevering, met uitloop van maximaal één werkdag. Tot slot bepaalt de klant zelf de samenstelling van de output aan de hand van voorgedefinieerde keuzeopties als type envelop, gefrankeerd.

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.