Oracle HRM

Het strategisch belang van HRM is evident. Organisaties ontlenen hun bestaansrecht aan de mensen die er werken. Aan de andere kant vormen de personeelskosten dikwijls de grootste post. Een doordachte HR-strategie leidt dan ook meteen tot betere bedrijfsresultaten. De toegevoegde waarde daarvan is op verschillende terreinen te behalen. Denk aan het vinden, motiveren en vasthouden van de meest gekwalificeerde medewerkers. Neem het betrekken van mensen bij de ontwikkeling van hun eigen competenties en carrièreplanning. Of kijk naar de besluitvaardigheid van hogere functionarissen die op elke plaats toegang hebben tot betrouwbare en actuele informatie over het personeel.

Oracle HRM

Oracle Human Resources staat bekend als de beste oplossing voor het beheren van personeelsbestanden. Het pakket geeft u greep op de volledige cyclus van werving tot aanstelling. En geeft u alle middelen om uw personeelsbestand af te stemmen op uw organisatiedoelstellingen. Oracle HRMS ondersteunt alle HR-functies, voorzieningen, de salarisadministratie, werving, urenregistratie, trainingen en analytische functies.

Geïntegreerd en flexibel

Oracle HRMS maakt onderdeel uit van de Oracle E-Business Suite en kan prima geïntegreerd worden met andere E-Business Suite applicaties zoals Financials en Projects . Door de modulaire opzet en open standaarden architectuur kunt u modules, afhankelijke van uw ambitieniveau, afzonderlijk aanschaffen of de gehele suite implementeren.

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.