e-HRM

CAOweb: loontabellen en gegevens direct toegankelijk

CAOweb

Alle CAO's

In CAOweb vindt u alle CAO's in Nederland. Direct na aanmelding van een CAO bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid worden CAO's gepubliceerd in CAOweb. Alle bedrijfstak-CAO's en de 200 belangrijkste ondernemings-CAO's zijn bovendien voorzien van een handige uitgebreide samenvatting.

Alle gegevens zijn snel vindbaar

Vanuit de inhoudsopgave CAO's of MijnCAO's bereikt u met 1 muisklik de loontabellen. Ook andere relevante gegevens vindt u snel doordat deze in de samenvatting altijd in dezelfde rubriek zijn ingedeeld. Werken met CAOweb bespaart u veel tijd.

Altijd op de hoogte

Door de samenwerking met AWVN staat CAOweb aan de bron van de meeste CAO's. Nieuws over CAO-ontwikkelingen wordt dagelijks gepubliceerd. Via MijnCAOweb/MijnInstellingen kunt u een dagelijkse e-mail attendering instellen, waarmee u elke ochtend weer volledig bent. Of wekelijks, of maandelijks een attendering. En alleen van de CAO's die voor u relevant zijn.

Proefabonnement

Wilt u het eerst een maand lang gratis proberen? Bestel dan geheel vrijblijvend het proefabonnement. U kunt een maand lang onbeperkt gebruik maken van CAOweb.

Neem snel een kijkje op www.caoweb.nl.