Alles omvattend HRM pakket voor internationale bloemenveiling

Het betreft een project bij een internationale bloemenveiling. Zij gebruikten allemaal losse systemen voor HRM, o.a. een personeelsregistratiesysteem, tijdregistratiesysteem, verzuimsysteem, beoordelingssysteem, etc. Om efficiënter te werken was de organisatie op zoek naar een alles omvattend HRM pakket.

Over de organisatie

Deze veiling verzorgt ruim 90% van alle Nederlandse handel in snijbloemen en planten. Met 5 vestigingen en 3.000-4.000 medewerkers zijn zij de grootste veiling van snijbloemen en planten ter wereld. Van deze snijbloemen en planten gaat ongeveer 80% naar landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Er wordt op dit moment aan een sterk internationaal handelsplatform gebouwd in het belang van hun leden. Deze leden zijn tevens eigenaar van de veiling. Er wordt gewerkt als coöperatie zonder winstoogmerk.

Voornaamste doel van deze veiling is om met hun dienstverlening de marktpositie van hun leden te verbeteren. Dit doen zij door bij te dragen aan hoge verkoopopbrengsten tegen lage afzetkosten. Daarnaast versterken zij de centrale positie van het Nederlandse sierteeltcluster in de internationale markt door samen te werken met gespecialiseerde telers, collectieve handelsplatformen en gespecialiseerde handelaren. Op deze manier wordt er voor een efficiënte, slagvaardige en bloeiende organisatie gezorgd.

Alles omvattend HRM pakket

SelectHRM had als specialist op het gebied van HRM pakketten de taak om het meest geschikte HRM pakket voor deze organisatie te selecteren en hierbij een advies te leveren. Deze veiling heeft voor SelectHRM gekozen vanwege het gemak en de aanwezige kennis. Op dit moment maken zij naar tevredenheid gebruik van een alles omvattend HRM pakket.

Gratis HRM systeem informatiepakket

Bent u ook op zoek naar een HRM pakket voor uw organisatie? Vraag dan het gratis informatiepakket aan!