SelectHRM voor leveranciers

SelectHRM vergelijkt online alle toonaangevende e-HRM leveranciers uit Nederland.

Met behulp van SelectHRM kunt u uw HRM applicatie positioneren ten opzichte van andere HRM systemen in de markt. U kunt geheel zelfstandig het profiel van uw organisatie en de eigenschappen van de door u geleverde HRM oplossing(en) beheren via een persoonlijke login in onze online database. Zo weet u zeker dat uw software het best tot zijn recht komt als een potentiële gebruiker zoekt in de SelectHRM database.

Het doel van SelectHRM is de potentiële gebruiker, die zoekt in de SelectHRM database naar een personeelsinformatiesysteem, een salarissysteem of een combinatie van beide, optimaal te informeren omtrent de best passende HR systemen voor zijn organisatie. SelectHRM biedt u daarbij zeer interessante commerciële mogelijkheden om uw pakket optimaal te profileren.

Criteria voor HRM software leveranciers

U kunt deelnemen aan SelectHRM, indien u voldoet aan de volgende criteria:

  • Deelnemende leveranciers moeten actief zijn op de Nederlandse markt.
  • Deelnemende leveranciers moeten een aansprekend klantenportfolio hebben.
  • De geboden HRM oplossing moet als zelfstandig product of dienst in de markt staan. Maatwerkoplossingen voor specifieke klanten, ongeacht de kwaliteit van de oplossing, vallen buiten de scope van SelectHRM.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van SelectHRM? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.