Pantheon HRM - Personeel en Salaris

Klaar voor de dag van morgen

We regelen steeds meer zaken online: meterstanden geven we via internet door, we doen onze bankzaken online en ga zo maar door. Ook binnen HRM zien we deze ontwikkeling. Medewerkers kunnen op ieder gewenst tijdstip en vanaf elke plek online verlof aanvragen, adres- en bankgegevens wijzigen, een salarisstrook opvragen of solliciteren op openstaande vacatures. Handig, want dit betekent dat belangrijke gegevens bij de bron worden gemuteerd en up-to-date blijven. Bovendien bespaart u administratieve werkzaamheden, waardoor u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Pantheon HRM: verzekerd van een flexibele, betrouwbare en betaalbare oplossing
Een snel veranderende wereld vraagt om een organisatie die flexibel meebeweegt met de, soms ingrijpende, veranderingen. Dit vraagt ook een veranderende rol voor uw HRM-afdeling. De HRM-afdeling zorgt niet alleen voor een betrouwbare en efficiënte personeels- en salarisadminis­tratie, maar denkt actief mee met het formuleren van een vooruitstrevend beleid. Management en medewerkers hebben daarom een HRM-tool nodig die zich aanpast aan de bedrijfsproces­sen en ondersteunt waar en wanneer u dat nodig heeft.

Inzicht in HR-gegevens zorgt voor inzicht, visie, advies en beleid
Met Pantheon HRM - Personeel en Salaris ontlasten we u in de verschillende administratieve HRM-ta­ken, zorgen we voor een stabiele en flexibele salarisomgeving en bieden we uitgebreide rapportagemogelijkheden om uw HRM-beleid te ondersteunen. Met Pantheon HRM BI kunt u alle gegevens centraal opvragen, vastleggen en raadplegen op elk gewenst moment, op elke plaats en op elk niveau. Door personeelsgegevens te combineren met andere gegevens binnen de organisatie vergroot u uw inzicht en kunt u gefundeerde en complete rapportages beschikbaar stellen. Met QlikView als BI-tool heeft u de complete software suite voor analyses, dashboards en rapportages. U kunt het op alle niveaus binnen de onderneming gebruiken, van management tot leidinggevende.

Een brede functionaliteit
Met Pantheon HRM heeft u een tool in handen die uw HRM- en Salarisadministratie van A tot Z ondersteunt. Een uitstekend werkend salarissysteem met enorme flexibiliteit en mogelijkheden. Een HRM-systeem dat volledig aan te passen is aan uw persoonlijke wensen – heel beknopt of juist uitgebreid – aangevuld met selfservice mogelijkheden voor de medewerker en manager.

» Personeel en Salaris

» Employee Self Service (ESS)

» Manager Self Service (MSS)

» Talentmanagement

» Document Management System (DMS)

» Business Intelligence (BI)

Workflows
Ondersteuning van uw HR-proces, daar gaat het om! De workflows in Pantheon HRM maken het mogelijk om op ieder gewenst niveau accordering en/of inzage in uw bedrijfsproces te verwerken. Zo ondersteunt Pantheon HRM uw bedrijfsproces en bent u niet genoodzaakt omwille van een pakket uw processen aan te passen of alsnog gebruik te maken van losse e-mails of aanvraagformulieren. De autorisatiemogelijkheden zorgen dat u kunt aangeven wie welke handelingen kan doen. Door middel van signaleringsmogelijkheden kan iedereen onbezorgd zijn werk doen zonder daarbij belangrijke acties over het hoofd te zien. Dit zorgt voor een snelle en prettige afhandeling van de werkstromen.

Pantheon HRM - Personeel en Salaris

Gratis HRM infopakket

Nu aanvragen

U krijgt:

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende systemen.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste HRM software leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.