MENS+

  • Torenallee 20
  • 5617 BC Eindhoven
  • www.mens-plus.nl
  • 085 78 20 578


Mens+ begeleidt MKB bedrijven van 5 tot 50 medewerkers groot in het voortdurend ontwikkelen van hun menselijk potentieel. Dit doen we door randvoorwaarden zoals verzuimbegeleiding goed te regelen, wet- en regelgeving correct toe te passen en mensen te betrekken bij uw bedrijf. Zeker met de voortdurend wijzigende wetgeving is het begeleiden en optimaal inzetten van medewerkers een steeds ingewikkeldere zaak. Een zaak die u veel tijd, geld én focus kost.

Inmiddels hebben we meer dan 100 bedrijven ondersteund in P&O oplossingen. En hebben we samen met MKB eigenaren pakketten samengesteld om problemen in het bedrijf aan te pakken en te elimineren. Wij bieden u de meest effectieve strategieën, tools en systemen specifiek ontwikkeld voor het MKB. En omdat we uw branche kennen, bieden we een praktische dienstverlening tegen een scherpe prijs.

Ook u bieden we het gemak en de zekerheid van ‘het goed geregeld’ te hebben. U beschikt over onze kennis , antwoord op al uw P&O vragen en het gemak van 1 aanspreekpunt. Uw medewerkers leggen hun P&O vragen neer bij een specialist. En dankzij ons digitale personeelssysteem brengen we de tijdsinvestering van P&O administratie met 40% terug. Hierdoor bespaart u kosten en tijd. Tijd die u kunt investeren in uw klanten of het optimaliseren van uw product.

Waarom we dit doen? Omdat wij geloven dat uw mensen, uw succes maken. Hoe goed machines ook presteren, zonder mensen geen bedrijfsresultaat. Ook bij u in het bedrijf. Creatief denken, innovatie, slim werken. Menselijke kwaliteiten die, mits goed ingezet, u concurrentievoordeel opleveren. Maar hoe doet u dat en waar begint u? Dat is ons vakgebied.

Wilt u ook weten wat u nu mist? Neem dan contact met ons op.