SDB Ayton BV

  • Regulusweg 11
  • 2516 AC Den Haag
  • Nederland
  • +31 (0) 70 357 08 00


SDB Groep heeft haar focus op zorg&welzijn en levert al 40 jaar software en diensten aan deze sectoren. Met één systeem ondersteunen wij e-HRM, salarisverwerking, Zorgplanning en zelfroosteren. Eénmalige invoer van autorisaties en stamtabellen is voldoende om de systeemdelen in te richten en operationeel te maken. Daarmee vereenvoudigen we de implementatietijd, ook eenvoudig voor u is onze directiestructuur: onze consultants die u helpen zijn allemaal in dienst bij SDB en leggen verantwoording af aan onze directie. U weet precies wie u moet aanspreken.

Met workflows vanaf de bron zorgen wij voor een grote mate van efficiëntie en leveren met één of meerdere accorderingsstappen de juiste data, papierloos, aan in de back-office systemen. Met een fris en vrolijk medewerkerportaal, dat gebruikersvriendelijk opgebouwd is, kan iedere medewerker in de zorg op eenvoudige wijze een workflow starten bv Verlof, Declaratie, Verzuim of Zelfroosteren.

Wij zijn specialist in de zorg en kennen de processen als geen ander waardoor wij bedrijfs­processen efficiënter laten verlopen, zoals ORT registratie die direct op de salarisstrook inzichtelijk is. Ook het vrijwilligersportaal is zo’n zorgspecifiek element waar de zorg om zit te springen. Wij hebben het!

Al deze oplossingen zijn beproefd en bewezen in de praktijk, en stellen u in staat uw cruciale doelstelling te realiseren: ‘meer te doen met minder mensen’.