eMerus HR Solutions

  • Vincent van Goghlaan 17
  • 1412 DD Naarden
  • 088 0300 900


Zorgeloos personeel- en salarisgegevens administreren, zonder gedoe. Makkelijk. Toegankelijk. Persoonlijk. Dat is de filosofie van eMerus.

De flexibilisering en regeldruk van de maatschappij neemt toe. Hierdoor ontstaat er in toenemende mate behoefte aan het uit handen nemen van werkzaamheden en ondersteuning bij het oplossen van knelpunten in (administratieve) HRM processen. Daarnaast zijn de moderne werknemers steeds vaardiger in het gebruik van ICT.

Wij vonden (en vinden) dat de bestaande HRM leveranciers zich of te veel op de zachte kant van HRM richten (en dus onvoldoende gebruik maken van de mogelijkheden van ICT) of zich alleen op ICT richten en de zachte kant (het blijven uw medewerkers) vergeten. En de meeste van die ICT oplossingen (en daar waar het over HRM en salarissen gaat allemaal) gaan al generaties mee en maken geen gebruik van de mogelijkheden die de hedendaagse technologie biedt.

HRM ontzorgen door het bieden van flexibiliteit en gemak is onze doelstelling. En bij alles wat we doen staat U als klant centraal. Dat is het persoonlijke in onze aanpak.

eMerus bestaat uit de samentrekking van de Latijnse woorden ex (of e) en merus en betekent daarmee zoveel als: ontstaan uit het doorzichtige, het zuivere, het onvervalste. En dat geeft wat ons betreft mooi aan waar wij vandaan komen. Wij bieden onze diensten vanuit de overtuiging dat er een grote behoefte is aan een transparante, eerlijke dienstverlener met een hoge toegevoegde waarde.