Daywize

  • Krommewetering 61b
  • 3543 AM Utrecht


Daywize is de meest flexibele online HR-oplossing voor recruitment, functioneren en beoordelen, opleidingen, verzuimmanagement en personeels- en salarisadministratie. U kunt kiezen om uw eigen HR-systemen te laten integreren met het Daywize HR-portaal, of gebruik te maken van onze reeds geïntegreerde modules. Uw HR-professionals werken met de beste expertsystemen op hun specifieke terrein, de eindgebruiker krijgt echter alle taken en informatie panklaar aangeleverd in het persoonlijke portaal.

Groot voordeel; de presentatie naar de eindgebruiker blijft altijd ongewijzigd, ook als u besluit tot het aanschaffen van een nieuw personeelsinformatiesysteem. Deze integreert u namelijk weer in het portaal. Het is daarnaast mogelijk om niet-HR-processen eenvoudig te automatiseren, bijvoorbeeld het aanvragen van een toegangspas voor een nieuwe medewerker.

Met ons HR-portaal knoopt u tal van losse eindjes aan elkaar! Ons doel HR op een betaalbare manier in staat te stellen de strategische bijdrage te leveren die het management terecht verwacht. Daarom is het noodzakelijk dat de agenda van HR niet beheerst wordt door administratie. Wel door taken die leuk zijn en herkenbare waarde aan uw organisatie toevoegen.

Hoe wij dit realiseren
Daywize is een dienstverlener die haar software inkoopt bij strategische partners. Al onze partners hebben een zeer uitgebreid selectietraject doorlopen: ze opereren al jarenlang in de top van de markt, hebben een heldere visie op toekomstige ontwikkelingen en staan bovenal garant voor continuïteit. Wij geven u per HR-proces het beste systeem dat de markt op dit moment te bieden heeft. Niét één totaalsysteem dat van alles een beetje heeft, maar in veel situaties duidelijk tekortschiet. Uw HR-professionals werken met expertsystemen, wat hen in staat stelt om meer dan ooit te excelleren. Wij zorgen voor de onderlinge integratie en zijn uw enige aanspreekpunt. De modulaire opbouw stelt u tevens in staat om de kosten te beheersen, u kunt namelijk gefaseerd implementeren. Zonder dat u vanaf dag één betaalt voor functionaliteit die u pas over twee jaar gaat gebruiken.