Centric

  • Het Zuiderkruis 41-45
  • 5215 MV ’s-Hertogenbosch
  • Nederland
  • + 31 (0)73 - 686 85 00


People Centricity

Mensen staan bij Centric voorop. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Door professionals, partners en klanten met elkaar te verbinden, biedt Centric hen de ruimte om talenten, kennis en ideeën met elkaar te delen. Deze samenwerking leidt tot werkende oplossingen die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van onze klanten. Hun succes is ons succes. Centric streeft ernaar klanten optimaal te faciliteren, zodat zij hún klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn: burgers, consumenten, patiënten en gebruikers van onze software. Pas wanneer onze opdrachtgevers hun doelen bereiken, is onze opdracht volbracht.

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Met Motion, ons totaal dienstverleningsconcept voor al uw administratieve HR- en salarisprocessen, stellen wij u in staat de regie te voeren over uw HR-beleid. Met Motion biedt u uw medewerkers een gebruiksvriendelijke en complete suite voor al hun HR-zaken. Van pre- en onboarding, tot aan de off-boarding. De “Motion Journey” helpt u bij het realiseren van uw doelstelling om een goede en moderne werkgever te zijn. Zo maakt u van uw medewerkers, ambassadeurs van uw organisatie.

Ontdek Motion, de oplossing waarin de gebruiker centraal staat en ontwikkel uw HR-afdeling naar de rol van strategisch regisseur. U de regie, wij de diensten!