Daywize BV

  • Krommewetering 61b
  • 3543 AM
  • Utrecht
  • Nederland
  • +31 (0) 30 - 6700112


Daywize biedt met Daywize Cloud een brede HR & Payroll oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules. We onderscheiden ons door een unieke manier van implementeren, het gemak dat gebruikers ervaren en een hoge mate van flexibiliteit. 

Daywize werkt vanuit drie kernwaarden: flexibel, innovatief en transparant. Als dit ook bij u past gaat het zeker een mooie samenwerking worden!

Flexibel

Wij gaan uit van uw werkwijze. Onze techniek is daaraan ondersteunend en sluit naadloos aan op de processen die u wilt doorlopen. Daarnaast neemt Daywize Cloud u tijdrovende activiteiten uit handen. We richten de software volledig in naar uw wensen, functiegebouw, terminologie en processen. Wij gaan uit van de mens, niet de techniek.

Innovatief

Wij hebben Daywize Cloud gebouwd op een internetplatform dat dagelijks door meer dan 50.000 developers verder ontwikkeld wordt. Dat betekent dat wij altijd de allernieuwste technologie en een indrukwekkende ‘app-store’ tot onze beschikking hebben.

Transparant

Onze consultants komen uit de praktijk. Wij zien een implementatie niet als het technisch beschikbaar stellen van onze software. We stellen kritische vragen over de inrichting van uw processen en wijzen u er op als we denken dat het sneller, effectiever of beter kan. We zijn af en toe wat eigenwijs, maar handelen altijd vanuit de ambitie om uw HR-praktijk te verbeteren. En kan iets niet: dan zeggen we dat ook eerlijk.