Van eigen systeem naar professionele oplossing

Deze dakbedekker werkte met een in eigen beheer gebouwde applicatie uit 1996. Deze applicatie was toe aan vervanging. Men was op zoek naar een HRM oplossing voor minstens 25 gebruikers. Met oog op de toekomst zou het systeem ook aan Exact Globe (een flexibel modulair ERP systeem) gekoppeld moeten kunnen worden.

Over de organisatie

Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedekken van bedrijfsdaken. Daarnaast houden zij zich bezig met lichtstraten, dakveiligheid, energiedaken, onderhoud & dakbeheer en dakinspectie. In 1993 werd de garantieduur van tien naar vijftien jaar verlengd. Dit deden zij omdat ze instaan voor de kwaliteit van hun materialen, producten en werkzaamheden. Die garantieduur is tot op heden nog steeds vijftien jaar. In 1994 bedacht deze dakbedekker de garantieverzekering. De zekerheid voor alle afnemers werd hiermee verhoogd. In eerste instantie betrof deze verzekering alleen de materialen. Later is dat uitgebreid en verbeterd tot een volledig dekkende verzekering. In 1995 was deze onderneming één van de eerste Nederlandse dakdekkers die de certificaten ISO 9001 en VCA (certificaat dat aantoont dat er wordt voldaan aan de eisen om men veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen) verwierf.

Er wordt continu gezocht naar innovatieve technieken of toepassingen op daken. Ook worden er hoge eisen gesteld aan het personeel. De dakbedekkers zijn bijvoorbeeld allemaal VCA en gediplomeerd.

Uiteindelijke keuze

Het ICT team werd door de directie gevraagd informatie te verzamelen voor de selectie van een nieuw HRM oplossing. Hiervoor werd gebruik gemaakt van het gratis HRM software informatiepakket van SelectHRM. Met behulp van deze informatie werd een keuze gemaakt voor een oplossing. Twee vestigingen van de dakbedekker gaan de applicatie gebruiken, mogelijk toekomstig ook de vestiging in België.

Gratis HRM systeem informatiepakket

Bent u ook op zoek naar een HRM systeem voor uw organisatie? Vraag dan het gratis HRM systeem informatiepakket aan!