HRM software selectie

Het vakblad Loonzaken

Loonzaken

Loonzaken

Geen nieuws meer missen op het gebied van personeel en beloning? Dan is het nu tijd voor een abonnement op Loonzaken. U ontvangt een totaalpakket voorzien van actuele en complete informatie.

Tijdschrift: Nieuws - Tips - Adviezen over personeel en beloning

Tijdschrift Loonzaken heeft drie pijlers; loonbelasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht. In ieder nummer worden ontwikkelingen op het gebied van personeel en beloning belicht in nieuwsberichten en artikelen. Er is aandacht voor aanpalende onderwerpen zoals CAO's, arbeidsvoorwaarden, pensioenen en internationale aspecten. Ook veel aandacht voor de praktijk. Loonzaken heeft een vaste (rubriek)indeling. Zo vindt de lezer bepaalde zaken gemakkelijker terug en komen de verschillende invalshoeken van Loonzaken beter aan bod.

De redactie streeft ernaar bij de artikelen een of meer tips of aandachtspunten op te nemen. Om een nog betere vertaalslag naar de praktijk te maken en het u gemakkelijker te maken om na te gaan of er door uw onderneming actie ondernomen moet worden op een of meer terreinen.

Gratis online versie

Bij een abonnement op dit magazine krijgt u onbeperkt toegang tot de online versie: www.loonzaken.nl. Het online-archief bevat alle informatie uit het tijdschrift, inclusief relevante brondocumenten. Adviezen, tips, nieuws en achtergronden zijn voorzien van links naar gerelateerde informatie.

Inclusief e-mail nieuwsbrief

Wekelijks ontvangt u de e-mailnieuwsbrief met het laatste nieuws, tips en advies.

Abonnement

Het jaarabonnement bestaat uit vier producten die onmisbaar zijn voor de loonadviseur:

  • tijdschrift Loonzaken: 10 keer per jaar alle ontwikkelingen op uw vakgebied
  • e-mailnieuwsbrief: wekelijks ontvangt u de nieuwsbrief per mail
  • onlineversie: dagelijks onbeperkt toegang tot het archief via www.loonzaken.nl
  • gratis salarisprogramma: maak kosteloos gebruik van het programma 'Netto-Bruto-Netto', t.w.v. € 189

Wilt u een gratis exemplaar van Loonzaken ontvangen? Vraag dan nu een gratis e-HRM informatiepakket aan!