Leverancier van modulaire opslagsystemen kiest voor webgebaseerd HRM systeem

Dit bedrijf was op zoek naar een webgebaseerd HRM systeem dat het gehele proces van het relatiebeheer van de dealerorganisaties ondersteunt. In een later stadium zal er ook gekeken worden naar de mogelijkheden op het gebied van marketingondersteuning.

Over de organisatie

Deze leverancier is gespecialiseerd in modulaire (water) opslagsystemen. De systemen zijn opgebouwd uit gegolfde en gebogen plaatstalen onderdelen en gecombineerd met tankzeilen, afdekkingen en accessoires vormen deze onderdelen de complete opslagsystemen. De modulaire systemen worden wereldwijd verkocht als prefab zelfbouw pakketten en kunnen worden opgebouwd met slechts handgereedschap. Flexibiliteit, modulairiteit, duurzaamheid en eenvoudige installaties zijn de belangrijkste voordelen. De laatste 10 jaren is er een voortreffelijk netwerk aan dealers opgebouwd in Nederland. Het bedrijf streeft naar een langdurige relatie met deze dealers. Daarom wordt er geïnvesteerd in het kennisniveau van de dealers en wordt de inspanning om de markt lokaal te bewerken gerespecteerd. Daarnaast worden de dealers ondersteunt met innovaties, product verbeteringen, technische ondersteuning en product trainingen.

Op zoek naar nieuw HRM systeem

Er gaan 4 personen professioneel met het systeem werken. Van belang is dat de software op een kosteneffectieve manier kan meegroeien met de organisatie. Hier heeft SelectHRM dan ook rekening mee gehouden tijdens het selectieproces.

Gratis HRM systeem informatiepakket

Bent u ook op zoek naar een HRM systeem voor uw organisatie? Vraag dan het gratis HRM systeem informatiepakket aan!