Bekend entertainmentbedrijf doet haar voordeel met SelectHRM

Een bekend entertainmentbedrijf uit Nederland heeft zich georiënteerd op de aanschaf van een nieuw HRM systeem. Dit systeem is bedoeld voor de HR afdeling en recruiters. Om tot het meest geschikte HRM systeem voor de organisatie te komen, heeft het entertainmentbedrijf een beroep gedaan op SelectHRM.

Over de organisatie

Het bedrijf is marktleider op het gebied van entertainment. Creativiteit en kwaliteit gaan bij dit bedrijf hand in hand met innovatie en ondernemerschap. De ontwikkeling van vooruitstrevende business modellen onderscheidt dit entertainmentbedrijf van de anderen. Er wordt zowel voor de publieke omroepen als de commerciële zenders geproduceerd. Dit gebeurt in de vorm van diverse soorten media, zowel online als offline.
De meeste producties worden gemaakt in Nederland. Hier bevindt zich tevens het hoofdkantoor.
Het entertainmentbedrijf is door overnames van buitenlandse entertainmentbedrijven de afgelopen jaren enorm gegroeid. Inmiddels zijn er wereldwijd 80 vestigingen in maar liefst 31 landen.
De komende jaren wordt er meer gefocust op multi-channel. De kijker bepaalt tegenwoordig wat hij wil zien en waar hij dat wilt zien.

HRM systeem geschikt voor een grote organisatie

In het HRM systeem worden ruim 400 medewerkers en ongeveer 50 freelancers geregistreerd. Dagelijks werken er ongeveer 8 mensen met het systeem. Er is bewust gekozen voor een HRM systeem welke een grote capaciteit aankan.

Begonnen met de implementatie

Eerst zijn alle requirements verzameld waaraan het systeem moet voldoen. Dit is gedaan met behulp van de gratis HR checklist van SelectHRM. Met deze checklist kunnen bedrijven inventarissen waar hun nieuwe HRM systeem aan moet voldoen. Dankzij SelectHRM heeft het entertainmentbedrijf eenvoudig een keuze kunnen maken. Inmiddels is de implementatie van het gekozen systeem in de organisatie begonnen.

Gratis HRM systeem informatiepakket

Bent u ook op zoek naar een HRM systeem voor uw organisatie? Vraag dan het gratis HRM systeem informatiepakket aan!!